Vincze Zsuzsanna: +36 (70) 670-4456

BIO Kárpittisztítás

Cégünk rendkívül hatékony, vegyi anyagoktól mentes BIO tisztítószereket használ a szőnyegek és kárpittisztás során, mely a szövetet több milliónyi apró szén-dioxid buborékkal tölti fel. Vegyszermentes tisztító szerünket a kétkomponensű, por alakú anyaggal vízzel összekeverve fejti ki a hatását. Az így készített keverékből a megfelelő hőmérsékletet elérve az alkalmazott professzionális, nagy teljesítményű takarítógépünkkel az anyagba fecskendezzük és egyidejűleg a tisztítófejjel a benyomott vizet ugyanilyen erővel vissza is szívjuk a takarító gépünk szennyes tartályába így azt teljes mélységében mossuk, tisztítjuk át a tisztítandó anyagokat: kárpitos bútorokat, matracokat, szőnyegeket. A tisztítás során széndioxiddal dúsított víz keletkezik és azt juttatjuk a tisztítandó anyagba nagy nyomással.

A megoldás vég eredménye az, hogy nem csak, felületi tisztítást végzünk , hanem a tisztítandó felület mély tisztítását, is. Így ugyanakkor nem kerülnek a szövetbe allergén anyagok. A gyors száradásnak és speciális takarítógépeinknek köszönhetően a frissen kitisztított -bútorkárpitok-matracok-szőnyegek fajtájától, vastagságtól és szennyeződésétől függően a száradási idő 4-6 órán belül szárazak és a kárpitozott bútorok, matracok, újra használhatóak!

Professzionális nagy teljesítményű takarító gépeink hepa szűrője 99,97%-os precizitással szívja ki a por millió szemmel nem látható részecskéit. A tisztításunk nem csak szemmel látható, hanem az allergén dolgok is eltűnnek a ki tisztított bútorokból, matracokból, szőnyegekből!

Tisztításunk során a felszínen látható szennyeződéseken kívül a mélyben meg bújó piszkot és egyebet is kitakarítjuk, ezáltal az anyagból teljesen eltűnik a por, piszok, atka, baktérium, állat szőr és egyéb, az emberi életet zavaró, szemmel nem látható szennyeződés is. Más takarítási eljárások vagy vegyszerek alkalmazása során zömmel felszíni tisztítás történik, vagy ha a vegyszer mélyebbre is jut, akkor ott is marad, és nem fejti ki azt a hatást, amire az oxigén természeténél fogva képes, ezért több ez az eljárás a közismert technológiáknál.

BIO tisztítás a normál technológiákhoz össze hasonlítva teljes mélységében áttisztítja a tisztítandó felületet + mély tisztítást végzünk, ugyanakkor nem használunk szappan, tenzid tartalmú, klórtartalmú, látszólag hatékony, allergén tisztítószereket, vegyszereket!

BIO Tisztítás, tiszta szőnyegek, kárpitos bútorok, matracok, allergén vegyszerek alkalmazása nélkül, reális áron áron, profi szakemberekkel!

Akciós ajánlat!

Köszönjük, hogy megnézte a bemutatkozó honlapunkat! Ha bármilyen kérdése maradt, keressen bizalommal a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek bármelyikén!

Ne feledje, ha most kér egy ingyenes árajánlatot,
akkor az atkairtást ajándékba adjuk Önnek,
mert az egészség a legfontosabb.