Vincze Zsuzsanna: +36 (70) 670-4456

Kárpittisztítás

Szőnyegtisztítás mellett helyszíni kárpittisztítást és matractisztítást is vállalunk - akár vegyszermentesen is! Munkatársainkban itt sem fog csalódni, a precíz minőségi munka nálunk alapfeltétel. Kizárólag a legmegbízhatóbb, legmodernebb gépekkel dolgozunk!

Az emberi szem nagyon gyorsan hozzá tud szokni, ha megváltozik egy színárnyalat a környezetében. A legtöbb ügyfelünk először szinte el sem hiszi, hogy az addig tisztának és "eredeti állapotúnak" gondolt kanapéján vagy fotelén milyen szembetűnő nyomot tud hagyni már az első alapos áttisztítás is.

Egy irodában, váróban vagy szállodában rendkívül kellemetlen tud lenni, ha az ügyfeleknek egy koszos, poros, rossz szagú kanapéra vagy székre kell leülniük! Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb ember az élete jelentős részét a munkahelyén tölti, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen körülmények között. Az elhanyagolt bútorok nem csak igénytelenséget sugallnak, de komoly egészségügyi kockázattá is válhatnak az évek során.

Míg egy szőnyeget vagy függönyt akár hagyományos módszerekkel is ki lehet tisztítani és szárítani, addig egy bútornál mindenképpen szükséges egy profi gép és a tapasztalt kezelőszemélyzet, aki ismeri az anyag típusát, a szükséges tisztítószerek fajtáját és mennyiségét.

Ha az otthonában van szüksége egy alapos takarításra, akkor is keressen bennünk, szívesen kimegyünk magánlakásokra is. A háztartásokban a poratka a legnagyobb kihívás, amit csak tovább fokoznak a háziállatok az elhullatott szőrszálaikkal. Az allergiát okozó poratkát "házi módszerekkel" szinte lehetetlen kiirtani sajnos.

Mi több éves tapasztalttal tudjuk elvégezni ezt a feladatot ott és akkor, ahogyan Önnek jó. Bízza ránk a takarítást és dőljön hátra kényelmesen otthonában vagy koncentráljon munkaidőben arra, amihez a legjobban ért - a saját vállalkozására!

Ha tehát úgy gondolja, hogy ráfér ágyára, fotelére, székére vagy autója kárpitjára egy alapos tisztítás, akkor keressen fel minket mielőbb! Kérjen egy kockázatmentes árajánlatot, mert mi már elsőre is a legjobb megoldást garantáljuk Önnek.

Munkaidőben: +36 (70) 670-4456 | Vincze Zsuzsanna

Vagy kérjen visszahívást és néhány órán belül egyeztetünk Önnel telefonon.

Az Ön neve:
Adja meg a nevét!
Telefonszáma:
Adja meg telefonszámát!
Miben segíthetünk Önnek?
Sajnos csak az Adatvédelmi tájékoztató elfogadása után küldheti el a személyes adatait.


"Egészen elképesztő volt több éves használat után először szembesülni azzal, hogy milyen is a kanapénk valódi színe! Meg se gondoltam volna, hogy ennyi árnyalattal kis fog világosodni. Hihetetlen volt látni a gép alján az összegyűlt szennyeződéseket, hogy nem tudtuk azt eddig kiszedni belőle? Azóta jobban odafigyelünk és legalább évente kérjük az alapos takarítást. Köszönjük!" N. Gábor | Budapest, III. kerület

"Sajnálom a pénzt egy megbízható takarítógépre, mert olyan ritkán van csak rá szükség. Minek álljon benne az ember pénze? Aztán meg úgyis akkor fog elromlani, amikor lejárt a garanciája. Inkább hívok néha egy szakembert, a megspórolt pénzből pedig elmegyek nyaralni! :)" Sz. Zsófia | Dunakeszi

Akciós ajánlat!

Köszönjük, hogy megnézte a bemutatkozó honlapunkat! Ha bármilyen kérdése maradt, keressen bizalommal a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek bármelyikén!

Ne feledje, ha most kér egy ingyenes árajánlatot,
akkor az atkairtást ajándékba adjuk Önnek,
mert az egészség a legfontosabb.