Vincze Zsuzsanna: +36 (70) 670-4456

Szőnyegtisztítás

Szeretné alaposan kitisztítani és fertőtleníteni a szőnyegét, de nincs rá sem ideje sem profi szőnyegtisztító gépe?

Jó helyen jár, mert magánszemélyek és cégek részére vállaljuk a szőnyegtisztítást rövid határidővel, több éves tapasztalattal. Ne kísérletezzen a drága és veszélyes vegyszerekkel, bízza ránk a folttisztítást!

Háztól-Házig szolgáltatás: Egyre több ügyfelünk kéri, hogy az irodákban vagy a lakásban található összes szőnyeget egyszerre hozzuk el, tisztítsuk ki és már a tökéletesen száraz állapotában vigyük csak vissza. Ennek megfelelően 2017 óta már magánszemélyként is kérheti a szőnyegek el- és visszaszállítását. Így Ön bármikor össze tud pakolni, illetve nem zavarja senki a szabadidejében. Csak szólnia kell, és mi megyünk a szőnyegekért! 1-2 nappal később pedig már tökéletesen tiszta és atkamentes állapotban kaphatja vissza őket.

A biztonság számunkra alapvető elvárás minden téren, ezért kizárólag 100%-ig megbízható munkatársakkal dolgozunk együtt. Gyorsan, csendesen, hatékonyan és kulturáltan dolgoznak, ezért bátran beengedheti őket a munkahelyére és az otthonába is.

Mikor érdemes szakembert mindenképpen szakembert hívnia?

  • Ha valóban tiszta szőnyeget szeretne. -- Az egyszerűbb bolti tisztítószerekkel sokszor nem lehet teljes tisztaságot elérni, néhány folt pedig csak speciális szerekkel távolítható el. Ha nem akar feleslegesen kísérletezni, bízza egy tapasztalt szakemberre a munkát!
  • Ha fontos a száradási idő. -- Az olcsóbb gépek látványosan fújják a vizet, de nem képesek a kellő szívóerőt biztosítani. Egy ipari tisztítógép olyan kevés vizet hagy csak anyagban, hogy nem sokkal később már rá lehet lépni a szőnyegre.
  • Ha nem csak tisztítást szeretne, hanem alapos fertőtlenítést is. -- Egyre több a házipor-allergiás ember, mert a szervezetünk túl nagy terhelést kap a mindennapokban a városi környezetben: a rengeteg por, kipufogógáz, dohányfüst... Az egészséges élet egyik alapfeltétele, hogy legalább a zárt terekben a lehető legkisebb legyen a szálló por koncentrációja. A poratka sajnos bárki cipőjéről is beköltözhet és észrevétlenül fertőzi meg lakást.
  • Ha nem akar káros vegyszerekkel dolgozni. -- Amikor csak tehetjük, BIO takarítószerekkel dolgozunk, mert számunkra fontos, hogy a legnagyobb biztonságban legyenek az ügyfeleink! A takarítás során használt szerekről mindig egyeztetünk a megrendelővel!

Hívjon bennünket az alábbi telefonszámon vagy kérjen ingyenes visszahívást! Egy pár perces telefonhívással felmérjük az Ön igényeit és a legtöbb esetben már helyszíni kiszállás nélkül is egyedi árajánlatot kaphat.

Vincze Zsuzsanna: +36 (70) 670-4456

Az Ön neve:
Adja meg a nevét!
Telefonszáma:
Adja meg telefonszámát!
Miben segíthetünk Önnek?
Sajnos csak az Adatvédelmi tájékoztató elfogadása után küldheti el a személyes adatait.


Ha nem akar kockáztatni és a foltokkal bajlódni, válassza már elsőre is a biztos megoldást.
Garantáljuk, hogy a különbség szemmel látható lesz!

"A kisunokám imád a padlószőnyegen csúszni-mászni, ezért nekünk különösen számít a tisztaság. Még fontosabb, hogy atkamentes is legyen, hogy neki ne alakuljon ki porallergiája. Nekem ez minden pénzt megér, mert az egészség a legfontosabb. Azért választottam Önöket, mert bio tisztítószerekkel is dolgoznak."
K. Ilona | Budapest, IV. kerület

"A munkámból kifolyólag nagyon sokféle ember megfordul az irodámban és nem mindenki figyel arra, hogy milyen tiszta a cipője. Saras időben pedig egyébként is kivédhetetlen a dolog. Ennek ellenére én ragaszkodom a szőnyegekhez, mert sokkal elegánsabb a váró és az iroda. Nagyon elégedett vagyok Zsuzsáék gyorsaságával és megbízhatóságával is, bátran ajánlom őket mindenkinek."
B. Tibor | Budapest, XIII. kerület

Akciós ajánlat!

Köszönjük, hogy megnézte a bemutatkozó honlapunkat! Ha bármilyen kérdése maradt, keressen bizalommal a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek bármelyikén!

Ne feledje, ha most kér egy ingyenes árajánlatot,
akkor az atkairtást ajándékba adjuk Önnek,
mert az egészség a legfontosabb.