Vincze Zsuzsanna: +36 (70) 670-4456

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések, szőnyegtisztítás témakörben

Ha mélymosást választjuk szőnyegünk tisztításához, akkor meddig tart a száradás?

Általában 1 napot vesz igénybe a száradás, de a szőnyeg szennyezettség befolyásolhatja az időtartamot.

Az atkamentesítás során, használt vegyszerek, takarítószerek az egészégünkre ártalmasok lehetnek?

A szőnyeg, kárpittisztítás vagy atkamentesítés során használt takarítószereink, sem a környezetre, házi kedvencünkre, vagy emberre nem ártalmas.

Mi az az extra atkamentesítés szőnyegtisztítás esetében?

Igazából a folyamat nem sokban tér el, mint mikor sima atkamentesítést végzünk, csak itt jóval nagyobb dózisban alkalmazzuk az atkairtáshoz szükséges szereket. Ennek köszönhetően 6 hónapon keresztül jóval kisebb mennyiségű atka fog előfordulni.

Az ingyenes kiszállást csak Budapesten lehet igénybe venni?

Az ingyenes kiszállás csak Budapestre vonatkozik, de az ezen kívüli területeken lévő ügyfeleinknek is nagyon alacsony kiszállási díjat tudunk biztosítani. Kiérkezési időnk is gyors, nem váratjuk meg ügyfeleinket!

Szőnyegtisztítás esetén pontosan mit is jelent a mélymosásos módszer?

A mélymosásos tisztítás során teljesen kiírtjuk az atkákat és ürüléküket, nem marad semmi. Az a legjobb, leghatékonyabb módszer, amit manapság használunk. Ez azért is jó és fontos, mert nem csak az adott szőnyegről tüntetjük el a poratkákat, hanem ezáltal az egész lakásban megszűnhetnek a poratkák.

 

Gyakran Ismételt kérdések kárpittisztítás témakörben

Kárpittisztítás után mennyi időre kell számítanunk, mire megszáradnak bútoraink? Legyen akár franciaágy, ülőgarnitúra, fotel vagy épp kanapé?

Nagyjából 8-12 óra alatt megszáradnak, de mint a szőnyegtisztításnál is itt is számít a bútor szennyezettsége, tehát ha alapból nem volt annyira szennyezett bútordarabunk, akkor rövidebb időbe is telhet a száradás.

Extra atkamentesítés kárpittisztítás esetében mit jelent?

Abban nyilvánul meg az extra atkamentesítés, hogy jóval nagyobb dózisú atkamentesítő szert használunk, mint alap esetben, így fél évig nagyon kevés mennyiségű atka fog megtelepedni otthonunkban vagy irodánkban.

Károsak-e az egészünkre a kárpittisztítás során használt tisztítószerek?

Ugyanúgy, mint a szőnyegtisztításnál, ezek a szerek teljesen ártalmatlanok emberre, állatra, környezetünkre egyaránt. Minden tisztítószerünk be van vizsgálva egytől-egyig!

Budapesten kívül, máshol is van ingyenes kiszállás?

Nem, csak Budapesten ingyenes a kiszállás, de más területekre is nagyon kedvező üzemanyag költséggel tudunk kimenni!

Kárpittisztítás során, ha mélymosásos eljárást választok, azt hogy kell pontosan elképzelni?

Mélmyosásos eljárás során az elpusztult poratkák és azok széklete is teljesen el lesz távolítva. Ez a módszer most a legelterjedtebb és leghatásosabb atka eltávolításra, kiirtására. Így könnyen megszabadulhat egész irodájában vagy lakásában az atkáktól és ürüléküktől.

Akciós ajánlat!

Köszönjük, hogy megnézte a bemutatkozó honlapunkat! Ha bármilyen kérdése maradt, keressen bizalommal a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek bármelyikén!

Ne feledje, ha most kér egy ingyenes árajánlatot,
akkor az atkairtást ajándékba adjuk Önnek,
mert az egészség a legfontosabb.